دانشجوی طب سنتی

هدف من سلامتی واصلاح سبک زندگی هموطنان نازنینم هست🙂🙂🙂
مشخصات بلاگ

با عرض سلام , من فارغ التحصیل رشته کارشناسی ارشد فیزیک هستم و مدت طولانی است که به تدریس این درس در دبیرستان ها مشغول می باشم. علاقه من به رشته طب سنتی باعث شد تا به مطالعه بپردازم و از وجود استادی به نام از شاگردان حکیم خیراندیش و اساتید گران قدر دیگر بهره بگیرم و الان می خواهم این مطالب را با شما عزیزان به اشتراک بگذارم تا بتوانیم جامعه سالم تری داشته باشیم و من به عنوان یک دانشجو در امر طب سنتی تمامی یافته های خود را در اختیار شما عزیزان قرار می دهم.
خوشحالم که هر چه در این طب جلوتر می روم , مطالب شیرین تر و جذاب تر می شوند و همچنین وجود اساتید برجسته اشتیاق مرا بیشتر می کند......
با تشکر از
دکتر برزویی مزاج شناسی
استاد نظری زاده اصلاح سبک زندگی
استاد کتابی طب سنتی و سوزنی
استاد حسینی چهره شناسی و سوزنی
استاد باقری سوزنی

حتما نام دیگر اساتید را با توجه به مباحث خدمتتان عرض می کنم.

پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۳۹۹، ۰۵:۳۲ ب.ظ

آیا می دانستید که ما چهارنوع هضم در بدن داریم...

        سلام خدمت شما عزیزان امروز می خواهم در مورد انواع هضم ها با شما صحبت کنم, ما چهار نوع هضم داریم:
هضم دهانی
هضم معده ای
هضم کبدی
هضم اعضا و عروق


هضم دهانی:
 از همه هضم ها مهمتر  است,  اما متاسفانه ما همیشه برعکس فکر می کنیم و غذا را نجویده قورت می دهیم و فکر می کنیم هضم معده یا کبد از اهمیت بیشتری برخوردار است. خود بزاق دهان خاصیت هضم کنندگی دارد و برای هر نوع غذا یک نوع خاص از بزاق ترشح میشود, بزاقی که برای ترشیجات ترشح میشود با بزاقی که برای کباب یا میوه ترشح می شود خیلی متفاوت است. برای اینکه بزاق خوب ترشح شود لازم است که موارد زیر در  نظر گرفته شود.
  # گرسنه سر سفره نشستن
  # خوردن نمک قبل از غذا
  # آب نخوردن بین غذا( خوردن بین غذا جلوی ترشح بزاق را میگیرد و موجب        سردی و افزایش رطوبت معده می شود)
  # خوب جویدن غذا


هضم معده ای
معده غذای خورده شده را از مری دریافت می‌کند. این غذاها برای مدتی در معده باقی می‌مانند تا آنزیم های گوارشی یا اسید معده به همراه حرکات فیزیکی توده مواد غذایی را به شکل ذرات بسیار ریز و محلول در بیاورد و در نهایت مواد غذایی تبدیل به ماده‌ای به نام کیموس یا شیره معده می‌شود. معده  کیموس  را در فواصل زمانی معین به روده کوچک وارد می‌کند.

 

هضم روده ای:

با وارد شدن غذا و اسید معده به روده باریک، باید روده باریک نیز از آسیب اسید معده مصون بماند. این کار را بی کربنات آزاد شده از لوزالمعده انجام می دهد. در حقیقت هورمونی از روده باریک، مسئول خبر کردن و ترشح بی کربنات از پانکراس می باشد و بی کربنات، اسید معده را خنثی می کند.

در روده باریک، پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدارت ها به طور کامل تجزیه شده و  هضم می شوند.


هضم کبدی:
 بعد از گذشت حدود ۷ الی ۸ ساعت بسته به غذایی که میخوریم غذای ما تبدیل به خون می‌شود یعنی معده غذا را وارد روده می کند, پس کبد از طریق روده این غذاها را جذب می کند. اگر غذاهای سودازا یی از قبیل ماکارونی یا نوشابه بخوریم یک خون سوداوی کثیف و غلیظ تولید خواهد شد و یا اگر ماست و دوغ و خیار و گوجه بخوریم یک خون بلغمی خواهیم داشت. اما با خوردن نخود- گوشت- فسنجان و یا قرمه سبزی, خونی پاک و صالح خواهیم داشت و همچنین خوردن غذاهای فلفل دار و ادویه دار, خونی صفراوی تولید خواهد کرد.


 آخرین مرحله  هضم اعضا:

در این مرحله خون حاصله از مواد غذایی جذب اعضا شده و به پوست و گوشت و استخوان در بدن  تبدیل می شود.


 با توجه به اینکه مقداری راجع به معده در صفحات قبل توضیح داده شده است, انشاالله فردا در مورد روده و پیشگیری از بیماری‌های آن با هم صحبت می کنیم

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۳/۰۸
لیلا معظمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی